2023 Yılı Erasmus+ Okul Eğitiminde Küçük Ölçekli Ortaklıklar (KA210-SCH) Projeleri 1. Dönem Başvuru Sonuçları

2023 yılı Erasmus+ Okul Eğitiminde Küçük Ölçekli Ortaklıklar (KA210-SCH) faaliyeti 1. başvuru dönemi kapsamında sunulan proje tekliflerinin değerlendirme süreci tamamlanmıştır. Ulusal Ajans Başkanlığı'na sunulan 452 proje teklifinden uygunluk kriterlerini taşıyanlar içerik değerlendirmesine alınmış ve bağımsız dış uzmanlar tarafından değerlendirilmiştir. İçerik değerlendirmesi sonucunda ve mevcut bütçe imkânları çerçevesinde, 8 proje teklifi hibe desteği almaya hak kazanmıştır. Arılı Ortaokulu olarak başvurduğumuz "Proaktif ve Dijital Çevre Yaklaşımları" isimli projemiz yeterli puanı alarak kabul edilen projelerden biri olmayı başarmıştır. Projemiz kapsamında 8 öğretmen ve 6 öğrencimizle Prag (Çekya) ve Bükreş (Romanya)  şehirlerindeki etkinliklere katılacağız ve bu ülkelerden gelen katılımcıları okulumuzda ağırlayacağız.

Yayın: 23.09.2023 - Güncelleme: 23.09.2023 20:15 - Görüntülenme: 217